Rüyada toprak altından altın bulmak

Rüyada toprak altından altın bulmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, giderileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altından altın bulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada toprak altından altın bulmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada toprak altından ses gelmesi işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada toprak altından bebek kurtarmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak altından kitap çıkarmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayağın altından toprak kayması yarınlarına umutla bakacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak altından yumurta toplamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak altından mantar toplamak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments