Rüyada topuk sesi

Rüyada topuk sesi ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, endişeli durumların son bulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuk sesi gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada topuk görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada topuk yaralanması varlık içinde yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet eder.

Rüyada topuk morarması hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada topuk sesi kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuk kemiği görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada topuk kırılması nedir ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayak topuk yarılması yüklü siparişler alacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada topuk derisinin soyulması rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments