Rüyada bacaktan kıl çıkarmak

Rüyada bacaktan kıl çıkarmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, bütçesinin küçüleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Rüyada bacaktan kıl temizlemek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bacaktan tüy koparmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan su akması zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçaklanmak bacaktan hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan öpülmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarını gidereceğine tabir olunur.

Rüyada vurulmak bacaktan büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan yaralanmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Rüyada bacaktan kıl çıkarmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments