Rüyada bacaktan tüy koparmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulur.
Rüyada bacaktan su akması söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına tabir olunur.
Rüyada bıçaklanmak bacaktan bir sebeple sıkıntı çekeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulur.
Rüyada bacaktan öpülmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet etmektedir.
Rüyada vurulmak bacaktan sevinçli bir haber alınacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.
Rüyada bacaktan kıl temizlemek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına delalettir.
Rüyada bacaktan tüy koparmak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine yorulur.
Rüyada bacaktan kıl çıkarmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.
Rüyada bacaktan kan fışkırması arabalara ve topraklara sahip olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.