Rüyada yumurtayı yanlışlıkla kırmak

Rüyada yumurtayı yanlışlıkla kırmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, vefakar bir insan olunacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yumurtayı yanlışlıkla kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yumurtayı yanlışlıkla kırmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtayı çatlatmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet eder.

Rüyada yumurtayı yıkamak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yumurtayı siyah görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sorunlarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış yumurtayı soymak el üstünde tutulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada yumurtayı kabuklarıyla yemek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada yumurtayı kırıp civciv çıkarmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments