Rüyada allah bize yeter demek kötü günler görüleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.
Rüyada allah bize yeter demek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.
Rüyada allah bana yeter demek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.
Rüyada allah bana yeter karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.
Rüyada yeter diye bağırmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada korkudan allah allah demek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada allah allah diye ses duymak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.
Rüyada allah allah diyerek uçmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.
Rüyada allah allah diyerek uyanmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.