Rüyada askerliği bıraktığını görmek

Rüyada askerliği bırakmak, hayatındaki sıkı düzenin ve omuzlarındaki sorumlulukların sona ermesine delalet eder. Bu rüya, mevcut disiplinin veya seni kısıtlayan kuralların artık yerini yeni bir serbestliğe bırakacağını haber verir.

Bırakışın mahiyeti, bu sürecin senin iradenle mi yoksa dış bir etkiyle mi gerçekleştiğine göre farklı yönlere evrilir. Eğer bu rüya senin kendi tercihinle gerçekleşen bir vazgeçişi işaret ediyorsa, bu bir hafiflemedir. Eğer kontrolün dışında gelişen bir kopuşu simgeliyorsa, bu bir belirsizlik halidir.

Rüyada askerlikten istifa ettiğini görmen, taşıdığın yükten kendi rızanla vazgeçtiğini ve bu sayede ruhsal bir ferahlama yaşayacağını gösterir. Kendi iradenle bir bağdan kopman, hayatındaki yükleri bir dikiş ipini keser gibi temiz bir kararla ayırman demektir. Bu rüya, senin kendi seçimlerinle elde edeceğin bir huzurun işaretidir.

Rüyada askerlikten atıldığını görmen, düzenin senin kontrolün dışında bir şekilde bozulacağını ve bu durumun seni bir belirsizliğe sürükleyebileceğini söyler. Bir yerden atılmak, rüyanda duraksamadan bir hamleye girişmek gibi görünse de, buradaki kopuş senin rızan dışında olduğu için mevcut sorumluluklarının yarattığı gerginliğin bir çatışmaya dönüşebileceğine işaret eder. Bu rüya, kontrol edemediğin değişimlere karşı dikkatli olman gerektiğini hatırlatır.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Rüya tabiriniz için teşekkür ediyorum kolay gelsin

Ayşen Bedir

Rüyada balık görmek

Teşekkür ederim hocam iyiki varsınız içimi ferahlattınız

Tülay Gülkokar

Rüyada terlik görmek

Çok sağ olun çok teşekkürler hocam , ramazınınız mübarek olsun hayırlı akşamlar.

Teğmen

Rüyada fare görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Dilinize sağlık. İNŞALLAH...

mehmet

Rüyada cuma namazına gittiğini görmek

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

İnşallah. Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Allah razı olsun yorumu çok güzel Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah

Ayşegül

Rüyada çocuktan yardım istediğini görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.