Rüyada ateşe atılan bebek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.
Rüyada ateşe atılan bebek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.
Rüyada ateşe atılan birini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.
Rüyada atılan taşlardan kaçmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.
Rüyada atılan bardağın kırılmaması sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet eder.
Rüyada atılan iftiradan kurtulmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.
Rüyada çöpe atılan bebek görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.
Rüyada atılan bombadan kaçmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret eder.
Rüyada atılan taştan kaçmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.