Rüyada ayağın pisliğe bulaşması

Rüyada ayağın pisliğe bulaşması insanlardan uzaklaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, canının ve malının garantide olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Rüyada ayağın pisliğe bulaşması uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sol ayağın pisliğe bulaşması güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada ayağın pisliğe batması hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakların pisliğe batması başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliğe basmak maddi yükümlülüklerin artacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada elini pisliğe sürmek kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağının pisliğe batması hem moral hem de çareler bulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada elinin pisliğe bulaşması insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı