Rüyada baş parmak dikilmesi

Rüyada baş parmak dikilmesi neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ el baş parmak büyük bir özgüven kazanılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada sol el baş parmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak izi sağlık sorunlarının son bulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada parmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak koparılması hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok parmak görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada parmak incinmesi yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak parçalanması zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı