Rüyada bayanla kavga ettiğini görmek

Rüyada bir bayanla kavga ettiğini görmek, hayatındaki bir ayrılık veya husumet ihtimaline işaret eder. Bu rüya, senin bir tarafla olan bağlarının gerildiğini ve aradaki uyumun bozulduğunu gösterir.

Eğer rüyanda bu kavga bir yüzleşme şeklinde gerçekleşiyorsa, bir ayrılık sürecinin eşiğinde olduğunu veya mevcut bir dargınlığın çözüleceğini anlarsın. Fakat rüyadaki bu durum, çatışmanın niteliğine göre senin iç dünyandaki bir huzursuzluğa ya da dış dünyadaki bir hak kaybına da dönüşebilir.

Bir bayanla tartıştığını veya rüyanda bir bayana kızdığını gördüğünde, bu durum aslında bastırılmış duyguların bir dışa vurumudur. Öfkenin rüyana sızması, kendi içindeki bir gerginliğin bir yüzleşme ile boşalacağını gösterir. Çünkü öfke, düğüm olmuş bir duygunun çözülme çabasıdır.

Rüyanda iki bayanın kavga ettiğine şahitlik ediyorsan, bu durum senin kontrolün dışında gelişen bir ayrılığın habercisidir. Başkaları arasındaki bu husumet, senin sosyal çevrende veya ilişkilerinde bir dengesizliğin yaşanacağına işaret eder.

İyi ki Varsınız

İnşallah Teşekkür ederim yorumunuz için Allah hayırlara çıkarsın

Rüyamın tabirini açıklarmısını

Rüyada diken çıkardığını görmek

Çok teşekkür ederim inşallah beklediğim haber gelir bugun

Rüya yorumunuz icin

Rüyada kahve ikram etmediğini görmek

Bü güzel yorum için çok teşekkür ederim ,özellikle son daki yorum muhteşem bir sevinç ve umut verdi ,Rabbimde sizi sevindirsin ,tekrar teşekkür ederim

Nigar

Rüyada marshmallow görmek

Cok tesekkür ederim size yazdıktan sonra tekrar uyudugumda yine dedesinin iyilestigini gördüm. Sizce bunu 2 kez görmem dedesinin iyilesicegine isaretmi

SimaYalcın

Rüyada hasta birisinin iyileştiğini görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırla olur inşallah

Yusuf

Rüyada eski sevgili görmek

Teşekkür eder saygılar sunarım değerli yorumunuz için.

mehmet

Rüyada bebeğin güldüğünü görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun. Selametle

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.