Rüyada bayram namazını kaçırdığını görmek

Rüyada bayram namazını kaçırmak, senin için toplumsal bir neşeye, ortak bir kazanca veya bir topluluğun paylaştığı sevinçli bir ana dahil olma imkânının elden gitmesine işaret eder. Bu rüya, hayatındaki önemli bir eşiğin veya kolektif bir hareketin dışında kalma ihtimalini haber verir.

Eğer bu kaçırma hali senin çabanla ve bir telaşla gerçekleşiyorsa, rüya sana telafi edilebilir bir gecikmeye işaret eder. Ancak bu durum bir boşvermişliğin veya ilgisizliğin sonucuysa, rüya seni kaçırılan fırsatların getireceği bir durgunluğa karşı uyarır.

Bu rüya, sosyal ilişkilerinde veya iş hayatındaki ortaklıklarda vaktinde hareket etmenin önemini sana hatırlatır. Doğru zamanlamayı yakaladığında, bu rüya senin için çevrenle birleşeceğin bir ferahlığa kapı aralar.

Rüyada bayram namazına yetişmeye çalıştığını görmen, kaçırılmak üzere olan bir imkânı son anda yakalama çabanı temsil eder. Bu rüya, senin bir telafi yoluna girdiğini gösterir. Çünkü hareket halindeki bir çaba, kopan bağı yeniden dikmeye çalışan bir iğne gibidir.

Rüyada bayram namazını kılamadığını, yetişemediğini ya da geç kaldığını görmen, ortak bir sevinçten mahrum kalmanın bir işaretidir. Bu rüya, senin bir fırsatı değerlendirme noktasında yaşadığın bir eksikliği veya gevşekliği gösterir. Zira vaktin geçmesi, bir ilmeğin yanlış yere atılması gibi seni bütünün dışında bırakır.

İyi ki Varsınız

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun. Hayır da Şer de Allah'tan diyerek hayatımızı idame ettiriyoruz. Allah inananları doğru yoldan ayırmasin inşallah.

Mehmet

Rüyada ünlü birinin yaralandığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek

Hocam çok teşekkür ederim. İlminize bereket. Yılan olunca bayağı tedirgin olmuştum..

ABDULLAH

Rüyada yılana dokunduğunu görmek

rüyamda ölmüş ablamı gördüm beni gördü sevindi koşarak bana sarildi

Şaduman

Rüyada ölmüş ablanı görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık Allah ilminizi artırsın inşallah 🥰

Sultan

Rüyada yağan yağmur görmek

Rüyamı yorumladığımız için teşekkür ederim düşüncelerden kurtuldum sayenizde

Huriye

Rüyada cinli ev görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.