Rüyada bebek başı görmek

Rüyada bebek başı görmek, zihninde filizlenen taze bir fikrin ya da henüz olgunlaşmamış, koruma bekleyen bir işin habercisidir. Bu rüya, üzerine titremen gereken bir başlangıcın varlığına işaret ederken, bu başlangıcın nasıl bir akıbete ereceği senin ona karşı takındığın tavırla şekillenir.

Eğer rüyanda bu sembolü şefkatle sarmalıyorsan, niyetlerin ve emeklerin büyüme yolundadır. Ancak sembole karşı sert bir tutum sergiliyorsan, henüz güçlenmeden sonlandıracağın bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsin. Bu rüya, hayatındaki yeni tohumların hangi ellerde ve hangi niyetle büyüyeceğini sana gösteren bir aynadır.

Rüyada bebek başı yıkadığını görmek, korumaya muhtaç olan o yeni fikre şefkatle yaklaşacağını gösterir. Sen bu işe özen gösterdikçe, rüya bu temizliğin ve bakımın meyvesini sana sunar. Tıpkı bir ilmeği sabırla sıkılaştırmak gibi, emeklerinle o taze fikri berraklaştırıp sağlamlaştırabilirsin.

Rüyada bebek başı kestiğini görmek, henüz başlangıç aşamasındaki bir işi veya düşünceyi erkenden sonlandırma riskine işaret eder. Bu rüya, bir şeyi henüz büyümeden, vaktinden önce kesip atmanın getireceği aksiliği sana hatırlatır. Nitekim bir kumaşı yanlış yerden kesmek gibi, bu durum başladığın işin bütünlüğüne zarar verebilir.

İyi ki Varsınız

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Çoookk, teşekkür ederim mesajınız için.☺️ ALLAH sizden razı olsun.

Asi

Rüyada ölünün korktuğunu görmek

Çok teşekkür ediyorum kızım içinmi geçerli çok önemli bir meslek icra etmenin arifesinde . Son bir aşaması kaldı da acaba olumlu haber gelirmi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏ayrıca cevap verdiğiniz için çok mutlu oldum 🙏

Nesrin

Rüyada kağıt para aldığını görmek

Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun. Selametle

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırla olur inşallah

Yusuf

Rüyada eski sevgili görmek

İnşallah. Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Dilinize sağlık. İNŞALLAH...

mehmet

Rüyada cuma namazına gittiğini görmek

Allah razı olsun yorumu çok güzel Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah

Ayşegül

Rüyada çocuktan yardım istediğini görmek

Çok teşekkür ederim inşallah beklediğim haber gelir bugun

Rüya yorumunuz icin

Rüyada kahve ikram etmediğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.