Rüyada belgesel görmek

Rüyada belgesel görmek, senin için hakikatin kapılarını aralayan bir öğrenme sürecidir. Bu rüya, etrafındaki olayların veya kendi iç dünyandaki gerçeklerin perde arkasını görme ihtiyacını simgeler.

Eğer rüyanda gördüğün bu hakikat seni aydınlatıyorsa, zihnin karmaşık meseleleri çözmeye ve olayların özünü kavramaya yakındır. Ancak hakikat karanlık bir tonda gelirse, bu durum karşılaştığın gerçeklerin seni sarsabileceğine veya canını sıkabileceğine işaret eder.

Bu rüya, hayatındaki belirsizlikleri gidermek için bir fırsat sunar. Bilgiye dayalı kararlar alarak, meseleleri duygularınla değil, gerçeklerin çıplaklığıyla değerlendirdiğin bir dönemde ilerleyebilirsin.

Gerçekliği kendi çabanla inşa etme veya seyretme biçimin, hakikatle kurduğun bağın yönünü belirler. Eğer bir belgesel izlediğini görüyorsan, hazır bir bilgiyi sindirerek öğreniyorsun demektir. Bu durum, dış dünyadan gelen dersleri dikkatle dinlediğini gösterir. Öte yandan belgesel çektiğini görmek, hakikati bizzat arayıp bulma ve onu kendi süzgecinden geçirme isteğidir. Ben bu iki hâli, bir kumaşı ya hazır almana ya da kendi ellerinle dokumana benzetirim. İzlemek sana dışarıdan gelen bir farkındalık katarken, çekmek senin olaylara yön verme ve anlamlandırma gücünü temsil eder.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

mehmet

Rüyada kayınpeder görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek

Çok sağ olun çok teşekkürler hocam , ramazınınız mübarek olsun hayırlı akşamlar.

Teğmen

Rüyada fare görmek

rüyamın yorumu için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.

Aynur

Rüyada idam ipi görmek

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık Allah ilminizi artırsın inşallah 🥰

Sultan

Rüyada yağan yağmur görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

Allah razı olsun yorumu çok güzel Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah

Ayşegül

Rüyada çocuktan yardım istediğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.