Rüyada bir anda zengin olmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.
Rüyada bir anda zengin olmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet etmektedir.
Rüyada bi anda zengin olmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.
Rüyada bir anda zengin olduğunu görmek işlerinin kapanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada bi anda kar yağması çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.
Rüyada bir anda yaşlanmak sağlığının yerine geleceğine, şansızlığın kırılacağına işarettir.
Rüyada bir anda kaybolmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.
Rüyada son anda yetişmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kazadan son anda kurtulmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.