Rüyada biri tarafından teselli edilmek suç işleyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.
Rüyada biri tarafından teselli edilmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine inanılır.
Rüyada biri tarafından bayıltılmak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret etmektedir.
Rüyada biri tarafından kurtarılmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.
Rüyada biri tarafından kovulmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.
Rüyada biri tarafından özlenmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.
Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işlerin aksamayacağına işarettir.
Rüyada biri tarafından ağlatılmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.
Rüyada biri tarafından hapsedilmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.