Rüyada birinden kaçarken yakalandığını görmek

Rüyada birinden kaçarken yakalanmak, senin gizlediğin veya ertelediğin bir durumun artık saklanamayacak hale gelip gün yüzüne çıkacağını haber verir. Bu rüya, kaçışın bittiği ve kaçınılmaz olanla yüzleşme vaktinin geldiği bir eşiği işaret eder.

Eğer bu rüyada yakalanma şeklin sana bir direnç gösteriyorsa, bu durum saklanan kusurla karşılaşmanın sende mahcubiyet yaratacağını gösterir. Ancak yakalanma anında bir kurtuluş yolu buluyorsan, rüya tehlikeyi savuşturabileceğinin ve bu yüzleşmeden sağ çıkacağının işaretidir.

Bu rüya, hayatındaki dürüstlük ve sorumluluk alanlarında bir temizlik dönemine girdiğini söyler. Karşılaştığın gerçekler, tıpkı bir düğümü çözen iğne gibi, karmaşık meselelerini netleştirerek seni daha sağlam bir zemine taşıyabilir.

Rüyada biriyle uygunsuz yakalanmak veya basılmak, sakladığın bir kusurun başkaları tarafından fark edilmesiyle oluşacak mahcubiyetin habercisidir. Bu rüya, örtmeye çalıştığın bir durumun bir başkasının gözü önünde dökülmesinin ağırlığını taşır.

Rüyada saklanırken yakalanmak, senin bir meseleyi öteleyerek kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını ancak bu kaçışın artık imkânsızlaştığını gösterir. Bu rüya, kaçtığın şeyin aslında seninle yüzleşmen gereken bir hakikat olduğunu hatırlatır.

Rüyada birini bastığını görmek, senin bir başkasının gizli halini açığa çıkaracağını veya birinin hatasına şahitlik edeceğini gösterir. Bu rüya, kontrolün senin eline geçtiği bir farkındalık anına işaret eder.

Rüyada bir yerden kaçarken yakalanmak, bir tehlikeden veya sorumluluktan uzaklaşma çabanın sonuçsuz kalacağını söyler. Bu rüya, hareket alanının kısıtlandığı ve durup duraklaman gereken bir noktada olduğunu bildirir.

İyi ki Varsınız

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada namazda ağladığını görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

çok teşekkür ederim peki iş için bir haber de almak için de mesaj olabilir mi

Özlem

Rüyada mısır görmek

İnşallah. Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Hocam çok teşekkür ederim aydınlattığınız için Benim ne yapmam gerekiyor Benim bu durumu atlatmam için ne yapmalıyım

Pala

Rüyada cezaevinde olan birini görmek

Allah razı olsun hocam peki sevdiğimi öyle bir kıyafetle gormemin sebebi nedir acaba

Zeynep nisa

Rüyada ölüyü mezardan çıkardığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.