Rüyada camide saldırıya uğradığını görmek

Rüyada camide saldırıya uğramak, sükun ve adalet bulacağın bir alanda beklenmedik bir husumetle sarsılacağın anlamına gelir. Bu rüya, hayatının düzeninde karşına çıkacak olan baskıların niteliğine göre farklı yönlere evrilir.

Eğer rüyanda bu saldırı karşısında direnç gösterirsen, mücadeleye girmek ve haklarını savunmak zorunda kalacağın bir döneme girersin. Ancak rüyanda bu baskı karşısında çaresiz kalırsan, geri çekilmek ve bir süre etkisizleşmek zorunda kalabilirsin.

Bu rüya, sosyal veya manevi hayatında sınırlarının ihlal edilmesine dair bir uyarı niteliği taşır. Dikkatini topladığın ve duruşunu bozmadığın takdirde, bu sarsıntıyı bir güçlenme vesilesi kılabilirsin.

Rüyada camide tacize uğradığını görmen, sınırlarının haksızca çiğnenmesiyle oluşacak bir iç huzursuzluğa işaret eder. Eğer tacizden kaçmayı başarırsan, şerden sıyrılıp güvenliğini yeniden tesis edersin.

Rüyada camide öldürülmek, kovalanmak veya korkutulmak, iraden dışında gelişen bir dert ya da borç tarafından sıkıştırılacağını gösterir. Bu rüyalar, üzerindeki baskının seni köşeye sıkıştırıp hesap vermek zorunda bırakabileceği bir süreci haber verir.

Rüyada camide çarpılmak veya vurulmak, beklenmedik bir felaketle sarsılacağını gösterir. Eğer rüyanda ayakta kalmayı başarırsan, bu ani hasarı atlatarak sarsıntıyı geride bırakabilirsin. Fakat vurulup düşersen, hayatındaki dengelerin bozulmasıyla sarsılman muhtemeldir.

Rüyada camiye saldırılması veya malının soyulması, güvendiğin alanlarda koruyucu örtünü kaybetme ihtimalini barındırır. Bu rüya, maddi ya da manevi bir kayıp yaşama riskine karşı bir hatırlatmadır.

İyi ki Varsınız

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Çoookk, teşekkür ederim mesajınız için.☺️ ALLAH sizden razı olsun.

Asi

Rüyada ölünün korktuğunu görmek

Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun. Selametle

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Hayırlı yorumlarınız için tşkr ederim. Allah razı olsun sayın hocam.

Mehmet

Rüyada babanın mezarını görmek

Cevapladığınız için çok müteşekkir oldum Allah razı olsun

Kübra

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

rüyamın yorumu için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.

Aynur

Rüyada idam ipi görmek

Çok teşekkür ederim bu kadar hızlı yanıt beklemiyordum

Nurten

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek

Rüyamı yorumladığımız için teşekkür ederim düşüncelerden kurtuldum sayenizde

Huriye

Rüyada cinli ev görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.