Rüyada ceket attığını görmek

Ceket atmak, senin üzerindeki itibarın ve seni dış dünyaya karşı koruyan sosyal kimliğinin bir devri veya bırakılmasıdır. Bu rüya, mevcut saygınlığının veya seni çevreleyen koruyucu sınırların artık sana hizmet etmediği bir döneme işaret eder.

Eğer rüyanda bu eylemi bir rahatlama içinde gerçekleştiriyorsan, eski bir makamı veya sana yük olan bir toplumsal sıfatı kendi isteğinle geride bırakıyorsun demektir. Ancak bu eylem bir telaşla veya bir şeylerden kaçma arzusuyla oluyorsa, üzerindeki korumayı veya sana sağlanan itibarı kontrolsüz bir biçimde elinden kaçırma riskine karşı dikkatli olmalısın.

Bu rüya, hayatındaki sosyal konumunu ve toplumsal duruşunu yeniden düzenlemen gerektiğini hatırlatır. Eski kimliğinden sıyrıldığın bu süreç, eğer bilinçli bir tercihse, daha sahici bir duruşa kapı aralayarak ruhsal bir hafifliğe vesile olur.

Ceketi çöpe attığını gördüğün rüya, üzerindeki yüklerden kurtulma isteğinin bir neticesidir. Bu rüyada çöpe atma eylemi, artık sana ağırlık veren, seni geride tutan veya artık ihtiyaç duymadığın eski bir saygınlığı ya da makamı tamamen terk ettiğini gösterir. Tıpkı bir ilmeğin çözülüp ipin serbest kalması gibi, bu rüya da sana ait olmayan veya artık sana hizmet etmeyen eski kimlikleri hayatından ayırarak temizlik yapmana imkan tanır.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek

İnşallah. Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Amin inşallah🤲🏻 o kadar çok ihtiyacım var ki buna. Rabbim hayırlara çıkarsın. Allah razı olsun yorumunuz için.

Elif

Rüyada kırık yüzük görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Hocam çok teşekkür ederim aydınlattığınız için Benim ne yapmam gerekiyor Benim bu durumu atlatmam için ne yapmalıyım

Pala

Rüyada cezaevinde olan birini görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Çok sağ olun çok teşekkürler hocam , ramazınınız mübarek olsun hayırlı akşamlar.

Teğmen

Rüyada fare görmek

Cok tesekkür ederim size yazdıktan sonra tekrar uyudugumda yine dedesinin iyilestigini gördüm. Sizce bunu 2 kez görmem dedesinin iyilesicegine isaretmi

SimaYalcın

Rüyada hasta birisinin iyileştiğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.