Rüyada cep karıştırdığını görmek

Rüyada cep karıştırdığını görmek, saklı kalan bir gerçeği ya da gizli bir durumu açığa çıkarma arzusunun işaretidir. Bu rüya, senin bir şeyi öğrenme, bir sırra vakıf olma veya bir kaynağa ulaşma isteğinin dışavurumudur.

Eğer bu rüyada yöneldiğin yer kendi iç dünyan ise, bu durum kendi değerlerini ve imkânlarını tarttığın bir muhasebe dönemine girdiğini gösterir. Eğer yöneldiğin yer bir başkası ise, bu durum sınırlarını aşma eğiliminin bir yansımasıdır.

Bu rüya, hayatındaki gizemli meselelerin çözülmesi için sana bir farkındalık kapısı aralar. Doğru yere ve doğru niyetle yöneldiğinde, saklı olanın sana sağlayacağı bilgi veya imkân, senin için bir ferahlığa dönüşebilir.

Bir başkasının cebini karıştırdığını görmek ya da birinin cebine elini soktuğunu görmek, sınırları aşma ve başkasının mahremiyetine ya da hakkına duyulan bir hevesin habercisidir. Rüya, bir başkasının gizli alanına izinsiz müdahale etme isteğinin, sosyal ilişkilerinde veya iş hayatında haddini aşabileceğin bir durumu hatırlatmasıdır. Bu rüya, bir düğümü çözmeye çalışırken başka birinin ipini karıştırmaman gerektiği konusunda seni uyarır.

Rüyada ceplerini boşalttığını görmek, mevcut tasarrufların veya sahip olunan değerlerin kontrolsüzce elden çıkacağına işaret eder. Bu rüya, elindeki imkânları yönetirken dikkatsiz davranmanın, birikimlerini veya yetkinliklerini hesapsızca harcamanın bir sonucu olarak sana kayıplar yaşatabileceğini söyler.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

mehmet

Rüyada kayınpeder görmek

Teşekkür ederim inşallah tez zamanda olur tabirdeki haller Allaha emanet olunuz selametle

İpek Alar

Rüyada kan değiştirdiğini görmek

Teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırla olur inşallah

Yusuf

Rüyada eski sevgili görmek

Çoookk, teşekkür ederim mesajınız için.☺️ ALLAH sizden razı olsun.

Asi

Rüyada ölünün korktuğunu görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.. Biraz huzursuz hissetmiştim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum..

Selma

Rüyada vefat eden ananeyi görmek

Yorumunuz için teşekkür ederim çok sevindim içim rahatladı

nihal

Rüyada boğa görmek

Hocam çok teşekkür ederim aydınlattığınız için Benim ne yapmam gerekiyor Benim bu durumu atlatmam için ne yapmalıyım

Pala

Rüyada cezaevinde olan birini görmek

Çok teşekkür ediyorum sağolun ben çok korktum aydınlattığınız için çok teşekkürler ☺️

Serpil

Rüyada komşunun dövüldüğünü görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

İnşallah rabbimin izniyle hayırlısı olur Allah sizdende razı olsun yorumunuz için teşekkür ederim

Ayten

Rüyada suyun bastığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.