Rüyada çömlek bulduğunu görmek

Rüyada çömlek bulduğunu görmek, senin için mütevazı bir birikimin ve rızkın habercisidir. Bu rüya, eline geçecek imkânların ve sahip olacağın maddi değerlerin temeline işaret eder.

Bulduğun bu rüya, sahip olduğun değerlerin niteliğine göre farklı yönlere evrilir. Eğer rüyanda bulduğun bu nesne senin için bir idare vasıtası haline gelirse, mevcut kaynaklarını yönetme gücüne kavuşursun. Ancak bu nesnenin bütünlüğü bozulursa, rüya sana elindeki imkânları koruman gerektiğini hatırlatır.

Bu rüya, hayatındaki maddi düzenin ve temel ihtiyaçlarının inşasıyla ilgilidir. Eğer rüyandaki bu buluş, emek verdiğin bir alanın karşılığı gibi gelirse, bu durum gelecekteki huzurunun ve rızkının sağlamlığına dair bir işaret sayılır.

Topraktan bir çömlek çıkardığını gördüğün rüya, rızkının asıl köklerinden ve temelinden geleceğini gösterir. Toprağın içinden bir çömlek bulman, malın ve mülkün sana en doğal ve sağlam yollardan ulaşacağını müjdeler. Ben bu durumu, toprağın içindeki bir cevheri gün yüzüne çıkarmaya benzeten bir dikiş gibi kuruyorum. Zira rüya, saklı olan rızkı senin için bir ilmek gibi bir araya getiriyor.

İyi ki Varsınız

rüyamda ölmüş ablamı gördüm beni gördü sevindi koşarak bana sarildi

Şaduman

Rüyada ölmüş ablanı görmek

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı bir rüyadır dedıgınıze göre hayırlı bir rüya ağzına sağlık hocam sağ ol

İlknur

Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek

Cevapladığınız için çok müteşekkir oldum Allah razı olsun

Kübra

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Rabbim her daim hayırlısı ne ise onu nasip etsin🙏

Deniz

Rüyada bilezik verdiğini görmek

Hocam çok teşekkür ederim aydınlattığınız için Benim ne yapmam gerekiyor Benim bu durumu atlatmam için ne yapmalıyım

Pala

Rüyada cezaevinde olan birini görmek

İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Sağolun.

Elif

Rüyada şelale görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Teşekkür ederim bu iyi dilekleriniz için :) Gerçekten site adına yakışır yorumda bulunuyor. Dilerim çok başarılı bir platform olursunuz.

Mehmet Akif

Rüyada kedi beslediğini görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.