Rüyada cumhurbaşkanını uyarmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, iş kaybı yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, günah ve suç işleyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanini korumak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanını kızdırmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet eder.
Rüyada cumhurbaşkanını eleştirmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.
Rüyada cumhurbaşkanını giydirmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.
Rüyada cumhurbaşkanını övmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanını kucaklamak hayata karşı isteksizleşeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.
Rüyada cumhurbaşkanını ölmesi büyük atılımların yapılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.
Rüyada cumhurbaşkanını uyarmak içini açmaya karar vereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.