Rüyada cumhurbaşkanının iş vermesi hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.
Rüyada cumhurbaşkanının eşi bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanının dokunması alın terinin karşılığını alacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanının öpmesi eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanının iş vermesi işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.
Rüyada cumhurbaşkanının su istemesi rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanının eşini zor zamanların biteceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanının öldürülmesi kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet eder.
Rüyada cumhurbaşkanının düşmesi kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.