Rüyada deprem ev sallanması

Rüyada deprem ev sallanması atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada deprem deprem olduğunu görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem kötü halden iyi hale geçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve sel işi ne olursa olsun severek çalışacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem ve kan görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada deprem görülmesi sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada deprem diyanet mutluluk bulacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem beklemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet eder.

Rüyada okulda deprem çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı