Rüyada depremde birini kurtarmak görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.
Rüyada depremde birini kurtarmak görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.
Rüyada depremde birini kurtarmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.
Rüyada depremde arkadaşını kurtarmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.
Rüyada depremde insan kurtarmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.
Rüyada depremde çocuğunu kurtarmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine alamet etmektedir.
Rüyada depremde insanları kurtarmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.
Rüyada depremde hayat kurtarmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.
Rüyada depremde birini aramak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.