Rüyada derste başarısız olmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, aniden evlilik kararı alacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.
Rüyada derste başarısız olmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.
Rüyada derste başarısız olduğunu görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet eder.
Rüyada derste olmak yardıma ihtiyaç duyacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.
Rüyada derste yok yazılmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.
Rüyada derste konuşmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.
Rüyada okulda derste olmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.
Rüyada sınıfta derste olmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalettir.
Rüyada kendini derste görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.