Rüyada devlet başkanından azar işitmek hedeflere ulaşamayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet eder.
Rüyada devlet başkanından azar işitmek allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, başarılarının devam edeceğine delalet eder.
Rüyada devlet başkanından iş istemek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.
Rüyada devlet başkanından ekmek almak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına inanılır.
Rüyada devlet başkanından mektup almak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.
Rüyada devlet başkanından tokat yemek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.
Rüyada devlet büyüğünden azar işitmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işarettir.
Rüyada devlet başkanından kaçmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.
Rüyada devlet başkanından görev almak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.