Rüyada dolu kitap görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.
Rüyada kitap dolu ev görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, büyük paralara sahip olacağına delalet etmektedir.
Rüyada dolu kitap görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.
Rüyada içi kitap dolu çanta görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.
Rüyada kitap dolu kitaplık görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.
Rüyada kitap dolu oda görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.
Rüyada kitap dolu çanta görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet etmektedir.
Rüyada kitap dolu dolap görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet eder.
Rüyada kitap dolu sandık görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.