Rüyada düğme yediğini görmek

Rüyada düğme yemek, hayatındaki bağların ve düzenin içsel bir süreçle, senin kendi çabanla bir araya gelmesine işaret eder. Bu rüya, dağınık olan meselelerin senin tarafından kavranıp bir bütün haline getirilmesini müjdeler.

Eğer rüyanda bu eylem bir kabullenme ve bütünleşme haliyle gerçekleşiyorsa, kopuk parçalar senin iradenle birleşerek yeni bir intizam kuracaktır. Bu süreçte parçaları birleştirmek, tıpkı bir kumaşı dikmek için iğneyi doğru yere geçirmek gibi, senin içsel bir kararlılığının sonucunda gerçekleşir.

Bu rüya, zihnini meşgul eden karmaşık durumların netleşeceği bir döneme girdiğini gösterir. Karşılaştığın meseleleri bir düzen içine sokma kabiliyetin, sana hem zihinsel bir huzur hem de hayatında yeni bir kontrol alanı kazandıracaktır.

Rüyada düğme yuttuğunu görmen, dışarıdan müdahale beklemek yerine, düzeni bizzat kendi içine alarak ve sindirerek kuracağını gösterir. Bir düğmeyi yutmak, o bağın artık senin bir parçan haline gelmesi demektir. Bu yüzden rüya, çözülmesi gereken meseleleri kendi içinde eritip onları birer tecrübeye dönüştürerek yönetmen gerektiğini söyler.

İyi ki Varsınız

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun. Hayır da Şer de Allah'tan diyerek hayatımızı idame ettiriyoruz. Allah inananları doğru yoldan ayırmasin inşallah.

Mehmet

Rüyada ünlü birinin yaralandığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek

inşallah Selamın Aleyküm Allah razı olsun değerli yorumun için

Yasin

Rüyada çocuk görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Rabbim her daim hayırlısı ne ise onu nasip etsin🙏

Deniz

Rüyada bilezik verdiğini görmek

İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Sağolun.

Elif

Rüyada şelale görmek

Tabir ile içim çok ferahladı, çok teşekkür ederim.

Seda Nur

Rüyada ölü kedi görmek

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.