Rüyada el lambası yaktığını görmek

Rüyada el lambası yakmak, senin için geçici bir kılavuz ve tedbir niteliğindedir. Bu rüya, önündeki yolun tamamını değil, sadece adım atacağın anın sınırlarını aydınlatmanı sağlar.

Bu rüya, belirsizliklerin ortasında kendi imkânlarınla bir yol çizmeye çalıştığını gösterir. Eğer elindeki ışık sana bir yön gösteriyorsa, bu durum çevrendeki karmaşanın içinden tedbirli adımlarla çıkacağına işaret eder. Ancak ışığın niteliği, bu kılavuzun sana ne kadar eşlik edeceğini belirler.

Bu rüyanın işareti, hayatının karar verme süreçlerinde büyük resmi görmeye çalışmak yerine, elindeki mevcut imkânlarla küçük ve güvenli adımlar atman gerektiğini hatırlatır. Bu dikkatli yaklaşım, seni beklenmedik durumlara karşı koruyarak ilerlemeni sağlar.

İyi ki Varsınız

Yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun. Hayır da Şer de Allah'tan diyerek hayatımızı idame ettiriyoruz. Allah inananları doğru yoldan ayırmasin inşallah.

Mehmet

Rüyada ünlü birinin yaralandığını görmek

Tabir ile içim çok ferahladı, çok teşekkür ederim.

Seda Nur

Rüyada ölü kedi görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Rabbim her daim hayırlısı ne ise onu nasip etsin🙏

Deniz

Rüyada bilezik verdiğini görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için. Kavga olunca endişe etmiştim. Sağolunuz...

ABDULLAH

Rüyada kavga ettiğini görmek

inşallah Selamın Aleyküm Allah razı olsun değerli yorumun için

Yasin

Rüyada çocuk görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Allah sizden razı olsun. Tüm samimiyetim ile söylüyorum.Rabbim iki cihanda da yerinizi güzel eylesin.

Rüya gören

Rüyada ölmüş babanla gezdiğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.