Rüyada eski sevgilinin elinde tesbih görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine yorulur.
Rüyada eski sevgilinin elinde tesbih görmek kazancını çoğaltacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet etmektedir.
Rüyada eski sevgilinin tesbih çekmesi geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet eder.
Rüyada eski sevgilinin tesbih vermesi yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalettir.
Rüyada eski sevgilinin elinde balık görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.
Rüyada eski sevgilinin elinde kağıt görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına yorulmaktadır.
Rüyada eski sevgilinin elinde kitap görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.
Rüyada eski sevgilinin elinde poşet görmek her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.
Rüyada eski sevgilinin elinde çiçek görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.