Rüyada evden düştüğünü görmek

Rüyada evden düşmek, kurulu olan beden ve aile düzeninin koruyucu sınırlarından kopmak demektir. Bu rüya, sığındığın güvenli alanın veya alışılagelmiş hayat biçiminin sarsılacağına işaret eder.

Rüyanın yönü, bu kopuşun nasıl bir sonuç doğuracağına göre değişir. Eğer düşüş bir sarsıntı gibi yaşanıyorsa düzenin korunması için bir uyarı niteliği taşır. Fakat düşüşün şiddeti artarsa bu durum mevcut düzenin dağılma tehlikesine karşı bir hatırlatmadır.

Bu rüya, hayatındaki istikrarı sağlayan temelleri gözden geçirmen için sana bir alan açar. Eğer sarsıntıları fark edip önlemini alırsan, bu süreç mevcut düzenini daha sağlam kılan bir tecrübeye dönüşebilir.

Düşüşün yönü veya rüyada bu eylemi kimin gerçekleştirdiği, kopuşun derinliğini belirler. Eğer rüyanda evden aşağı düştüğünü görüyorsan, bu durum mevcut düzeninden kopmanın sende bir güç kaybına yol açabileceğini gösterir. Çünkü düşmek, tutunulan zemini kaybetmek demektir. Eğer birinin evden düştüğünü görüyorsan, bu rüya senin hayatına dahil olan bir tarafın işe karışmasıyla düzeninin bozulabileceğine işaret eder. Ben bu ayrımı yaparken, düşen kişinin kimliğinin veya hareketin yönünün, hayatındaki sarsıntının kaynağını veya etkisini nasıl değiştirdiğini anlamaya çalışırım.

İyi ki Varsınız

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı bir rüyadır dedıgınıze göre hayırlı bir rüya ağzına sağlık hocam sağ ol

İlknur

Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek

İnşallah rabbimin izniyle hayırlısı olur Allah sizdende razı olsun yorumunuz için teşekkür ederim

Ayten

Rüyada suyun bastığını görmek

Teşekkür ederim hocam iyiki varsınız içimi ferahlattınız

Tülay Gülkokar

Rüyada terlik görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık Allah ilminizi artırsın inşallah 🥰

Sultan

Rüyada yağan yağmur görmek

Hayırlı yorumlarınız için tşkr ederim. Allah razı olsun sayın hocam.

Mehmet

Rüyada babanın mezarını görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

MEHMET

Rüyada tırnak görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.