Rüyada fabrikatör olduğunu görmek

Rüyada fabrikatör olduğunu görmek, senin için yeni bir servet ve geçim kapısı açılacağına işaret eder. Bu rüya, elindeki imkânları genişletme ve hayatını idare etme gücüne kavuşacağın bir dönemin habercisidir.

Bu rüya, sahip olduğun kaynakların niteliğine göre farklı yönlere evrilir. Eğer rüyanda bu gücü yönetme biçimin sükûnetle birleşirse rızkın genişler, ancak bu güç sert bir tavra dönüşürse hayatındaki düzenin ağırlığı altında kalabilirsin.

Bu rüya, maddi dünyadaki yerini sağlamlaştırma çabalarının meyvesini verebileceğini gösterir. İş hayatındaki veya geçim kaynaklarındaki gelişmeler, sana daha geniş bir hareket alanı sağlayarak refahını artırabilir.

Rüyada fabrika sahibi olduğunu görmek, elindeki geçim kapısını geniş bir ölçekte yönetme yetkisine sahip olacağını söyler. Bu rüya, rızkının büyümesine vesile olur çünkü yönettiğin bu yeni alan, imkânlarını birleştirip çoğaltan bir ilmek gibi işlerini büyütür.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Sağolun.

Elif

Rüyada şelale görmek

Amin inşallah🤲🏻 o kadar çok ihtiyacım var ki buna. Rabbim hayırlara çıkarsın. Allah razı olsun yorumunuz için.

Elif

Rüyada kırık yüzük görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için. Kavga olunca endişe etmiştim. Sağolunuz...

ABDULLAH

Rüyada kavga ettiğini görmek

Yorumunuz için teşekkür ederim çok sevindim içim rahatladı

nihal

Rüyada boğa görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Teşekkür ederim bu iyi dilekleriniz için :) Gerçekten site adına yakışır yorumda bulunuyor. Dilerim çok başarılı bir platform olursunuz.

Mehmet Akif

Rüyada kedi beslediğini görmek

Yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun. Hayır da Şer de Allah'tan diyerek hayatımızı idame ettiriyoruz. Allah inananları doğru yoldan ayırmasin inşallah.

Mehmet

Rüyada ünlü birinin yaralandığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.