Rüyada firma sahibini görmek

Rüyada firma sahibini görmek, senin geçim düzenini ve kazanç kapılarını temsil eder. Bu rüya, rızkını sağlayan düzenin veya rızkını elde etmek için kullandığın yöntemin rüyadaki karşılığıdır.

Eğer rüyanda gördüğün bu kişi sana karşı yumuşak bir tavır içindeyse, kazanç yolların kolaylaşacak ve işlerin yolunda gidecektir. Ancak bu figürün sert ve tavizsiz bir hâliyle karşılaşman, geçimini sağladığın alanın senin için zorlu bir sürece evrileceğine işaret eder.

Rüyada rakip bir firma sahibini görmen, kazanç kapınla ilgili bir çekişmeye veya mevcut düzenini koruma ihtiyacına delalet eder. Rakip figür, rızkını elde ederken karşına çıkabilecek engelleri veya seninle aynı kaynak için yarışan durumları temsil ettiği için, bu rüya mevcut kazanç yolunun bir mücadele gerektirebileceğini haber verir.

İyi ki Varsınız

Çoookk, teşekkür ederim mesajınız için.☺️ ALLAH sizden razı olsun.

Asi

Rüyada ölünün korktuğunu görmek

Çok teşekkür ederim inşallah beklediğim haber gelir bugun

Rüya yorumunuz icin

Rüyada kahve ikram etmediğini görmek

Teşekkür ederim bu iyi dilekleriniz için :) Gerçekten site adına yakışır yorumda bulunuyor. Dilerim çok başarılı bir platform olursunuz.

Mehmet Akif

Rüyada kedi beslediğini görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Sağolun.

Elif

Rüyada şelale görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Cevapladığınız için çok müteşekkir oldum Allah razı olsun

Kübra

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.