Rüyada geçmişi ve geleceği görmek muradın gerçekleşeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hem de çok üzüleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.
Rüyada geçmişi ve geleceği görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.
Rüyada geçmişi anmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.
Rüyada hep geçmişi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulur.
Rüyada geçmişi özlemek insanlar tarafından sevileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.
Rüyada geçmişi hatırlamak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.
Rüyada geçmişi görmek diyanet işlerinden de geri kalacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.
Rüyada geleceği gitmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.
Rüyada geçmişi yaşamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.