Rüyada gördüklerimiz gerçek olur mu talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sevilen bir işe ortak olunacağına tabir olunur.
Rüyada gördüklerimiz gerçek olur mu önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.
Rüyada gördüklerimiz gerçek mi evli ise çocuk sahibi olacağına, huzursuz olacağına yorulur.
Rüyada görülen gerçek olur mu onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret eder.
Rüyada görülenler gerçek olur mu rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.
Rüyada görülen şeyler gerçek olur mu çok hayırlı haberler alacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.
Rüyada gördüğümüz gerçek olur mu ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.
Rüyada gördüklerimiz kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.
Rüyada gördüklerimiz gerçekleşir mi alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.