Rüyada hırsızlık yapmak pişman olmak başarıların çoğalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, terfi alacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, muradın yerine geleceğine delalettir.
Rüyada hırsızlık yapmak pişman olmak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.
Rüyada hırsızlık yapmak ve pişman olmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet eder.
Rüyada hırsızlık yapmak sonra pişman olmak kazancının her gün daha fazla artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet eder.
Rüyada hırsızlık yapmak ve pişman olup geri vermek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret eder.
Rüyada hırsızlık yapıp pişman olmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.
Rüyada hırsızlık yaptığını görmek ve pişman olmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.
Rüyada hırsızlık yapıp pişman olup geri vermek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet eder.
Rüyada hırsızlık yaptıktan sonra pişman olmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.