Rüyada jigolo görmek, hayatındaki bağların ve kurduğun ilişkilerin samimiyetini sorgulaman gereken bir döneme işaret eder. Bu rüya, çevrendeki yakınlıkların derinliğinden ziyade, bu yakınlıkların hangi çıkarlar üzerine inşa edildiğini fark etmen gerektiğini söyler.
Eğer rüya, bir başkasıyla olan münasebetindeki sahteliği gösteriyorsa, bu durum sosyal çevrende veya duygusal dünyanda gerçek niyetlerin gizlendiğine delalet eder. Eğer rüya, senin kendi duruşundaki bir samimiyetsizliği işaret ediyorsa, kendi iç dünyanda veya kazançların için feda ettiğin değerlerin farkına varman gerekir.
Bu rüya, sosyal ilişkilerinde ve ikili münasebetlerinde daha dikkatli olman için bir uyarı niteliği taşır. Karşılaştığın tekliflerin veya kurduğun bağların ardındaki asıl amacı görmek, seni yanıltıcı durumlardan koruyacak bir farkındalık kazandırabilir.
Senin jigolo olduğunu gördüğün veya bir jigoloya gittiğin rüyalar, ilişkilerdeki dengenin menfaat ekseninde bozulduğunu gösterir. Bu rüyalar, senin bir meseleye veya bir kişiye sadece geçici bir fayda için yaklaştığını ya da bir başkasının senin üzerindeki ilgisinin tamamen çıkar odaklı olduğunu haber verir. Bir ilmek gibi birbirine bağlanan duyguların aslında sadece maddi veya manevi bir kazanç için düğümlendiğini fark edebilirsin. Bu durum, rüyadaki samimiyetsizlik temasıyla bağlantılıdır.
Rüyamda jimin ve bir koreli oyunçu(yüzünü hatırlamıyorum) bizim eve gelmişlerdi. Annem ve babamda ordaydı aynı masada oturuyorduk. Sonra ben jiminin yanına gittim sarıldık falan Baya samimi olduk. Onunla sohbet falan ettik. en son mutfakta jimin gidecekti ona sarılıp seninle dertleşmek istiyorum dedim gitme dedim. O da daha sonra dertleşiriz şimdi gitmem gerek dedi ve sarıldı. Çok güzel bir rüyaydı şu ana kadar hiç böyle hissetmemiştim. Keşke gerçek olsaydı.
Habr-ül Menâm der ki hayırlı haberler alın Aysu,
Rüyanız desteğe, gönüle ve iyiliğe işarettir. Rüya alimlerine göre sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına ve işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine yorulur.
Önce kültür parkdaydik sonra bir oyuncağa binmisdik sonra jungkook yoktu ama geri kalan tüm üyeler vardı bende Jimin in yanına oturmustum elini tutuyardum öpüyordum sarıluyordum “ama rüya maalesef”
Habr-ül Menâm der ki,
Bu rüya değişikliklere, aileye ve olaylara işarettir. Rüya yorumuna göre hayatında olumlu değişiklikler olacağına; ailesinin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına; deyim yerindeyse eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.
Rüyamda jimin kucağıma yattı saçları beyazdı sonra ben saçlarını okşadım jimin bir yastık istedi ve o yastığa yattı sonra konuşmaya başladık ve konuştuğumuz şey bizim yeni evimize çok benziyordu
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız işbirliğine, saygınlığa ve aileye yorulmalıdır. Rüya tabirine göre yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine; önemli ve saygın birinden yardım alacağına; kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.
Rüyamda jimin babamdı ama iki tane daha babam vardı birisi imanlı bir hoca biriside gerçek babam diğeride jimindi çok garipti ama 10 kez jimine sarıldım ❤️
Habr-ül Menâm der ki,
Görülen rüya istifadeye, mala ve güzelliğe tabir olunur. Rüya yorumuna göre yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına; her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına; sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.
Rüyamda jimin evimin kapısındaydı sohbet ettik bu kadar hatırlıyorum
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız desteğe, rakibe ve kolaylığa tabir olunur. Rüya alimlerine göre sevdiği bazı kişilerden büyük destek göreceğine; rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına; borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.
❤çok teşekkür ederim alakanızdan dolayı❤
Ben babam ve annem ile denizdeydik ve jimin de ordaydı gözümü ondan alamadım sonra da evdeydik ama bütün bts gurubu bizim evde annem lerin odasında komşuyduk
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız imkanlara, hayallere ve karlılığa delalet eder. Rüya tabirine göre elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına; uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker gerçekleştirileceğine; işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet eder.
BTS konserindeydim ama şarkı söylemiyorlardı. bilmediğim bir şarkıyla oyun oynuyorlardı bütün hayranlarıyla. şarkı açıkken herkes koşuşturuyor şarkı durduğunda herkes olduğu yerde duruyordu. ben önce üyelerden birine sarıldım sanırım jungkooktu. sonra jiminin yanına koştum iki işaret parmağımı yanaklarına koydum şarkı durdu ve tekrar başlayana kadar birbirimizin gözlerine baktık. şarkı devam edince parmaklarımı koyduğum yere baktım iz çıkmıştı. korece özür diledim o da korece önemli değil dedi.
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız ferahlamaya, keyfe ve kazanmaya alamet eder. Rüya tabirine göre attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına; yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine; yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.
Selamin Aleyküm ben rüyamda bizim evdeydik jiminle sanki arkada kameralar falan vardı bir film çekiyorduk galiba filminde özeti jiminin doğum günüydü ben ona hediye veriyordum sorada çekim bitti bir birimize sarıldık falan öpüştük ondan sonra ona söyledim ki 18 nisan senin gerçek doğum günün sana daha güzel hediye alacam orada da rüyam bitti . Lütfen ne anlama geldiğini söyleyin zahmet olmasin çok merak ediyorum
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız sükunete, atılan adıma ve bolluğa işarettir. Rüya tabirine göre karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine; aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına; kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.
Rüyamda bts canlı yayın açıcaktı ve benimle birlikte açıcaktı ama ben canlı yayın olmasını istemedim bana nedenini sordular ve bende ailemin haberi yok öğrensinler istemiyorum dedim daha sonra jimin bana gülümsedi yanıma geldi sarıldı o sırada diğer üyeler piknik alanına gitmek için hazırlanıyordu jiminde elimden tuttu ve beraber piknik alanına gittik sonra çimlere uzandık ve bana sarıldı.
Habr-ül Menâm der ki,
Görülen rüya insana, ferahlamaya ve yeteneğe delalet eder. Rüya yorumuna göre kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp sevdiği insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine; ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine; kişisel konularda yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet eder.
rüyamda almanyadaydık bts i görmek için gittmiştik babamla sonra jimin in posterini gördüm ama konser bittmişti
Habr-ül Menâm der ki,
Rüyanız dostluğa, ömre ve iyiliğe delalettir. Rüya alimlerine göre yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına; sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine; aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalet eder.