Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulamamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yol kat edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulamamak işinde yükseleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulduğunu görmek kasasının daha çok para dolacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.
Rüyada kaybettiğin şeyi bulmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.
Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulmak ne demek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, helal kazanç elde edeceğine tabir olunur.
Rüyada kaybettiğin bıçağı bulmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.