Rüyada kaynanadan kavga etmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.
Rüyada kaynanadan kavga etmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kaynanadan saklanmak maddi olarak zarar edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.
Rüyada kaynanadan azar işitmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet eder.
Rüyada kaynanadan yumurta almak yeniden can bulacağına, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.
Rüyada kaynanadan haber almak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.
Rüyada kaynanadan çiçek almak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada kaynanadan mektup almak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.
Rüyada kaynanadan altın yüzük almak yaşam standartlarının yükseleceğine, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.