Rüyada kendini hamile sandığını görmek

Rüyada kendini hamile sanmak, üzerinde çalıştığın veya niyetlendiğin bir işi kendi iradenle yarıda bırakmaya delalet eder. Bu rüya, bir oluşun eşiğindeyken o süreci durdurma kararının bir işaretidir.

Eğer bu rüya bir vazgeçişi müjdeliyorsa, bu senin kendi tercihinle gelen bir ferahlıktır. Ancak rüya, bir eksikliğin veya bir duraklamanın habercisi olarak da karşımıza çıkabilir.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek, taşıdığın bir sırrın veya henüz olgunlaşmamış bir niyetin sana bir yük gibi gelmeye başladığını gösterir. Bu rüya, iç dünyanda saklaman gereken bir durumu ya da birikmeye başlayan bir sorumluluğu temsil eder. Çünkü hissetmek, o ağırlığın senin ruhuna dokunduğunu gösterir.

Rüyada hamile olduğunu zannetmek, bir işin tamamlanmasına ramak kala onu kendi kararınla kesip atacağını söyler. Bu rüya, henüz sonuçlanmamış bir süreci kendi ellerinle sonlandırma hükmünü taşır. Tıpkı bir kumaşı dikerken dikişi söküp işi bırakmak gibi, sen de bir niyetin ipliğini kendi isteğinle koparırsın.

İyi ki Varsınız

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun. Hayır da Şer de Allah'tan diyerek hayatımızı idame ettiriyoruz. Allah inananları doğru yoldan ayırmasin inşallah.

Mehmet

Rüyada ünlü birinin yaralandığını görmek

Rüyamı yorumladığımız için teşekkür ederim düşüncelerden kurtuldum sayenizde

Huriye

Rüyada cinli ev görmek

Teşekkür ederim hocam iyiki varsınız içimi ferahlattınız

Tülay Gülkokar

Rüyada terlik görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Teşekkür eder saygılar sunarım değerli yorumunuz için.

mehmet

Rüyada bebeğin güldüğünü görmek

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.