Rüyada kitabı yıkamak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, daha güzelleşeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına alamet eder.
Rüyada din kitabı gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.
Rüyada ingilizce kitabı tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.
Rüyada cüz kitabı görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalettir.
Rüyada aşk kitabı görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret etmektedir.
Rüyada kitabı yıkamak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.
Rüyada dua kitabı yakmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.
Rüyada dua kitabı dağıtmak borçlarını ödemeyi başaracağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.
Rüyada fen kitabı görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.