Rüyada klozetten çamaşır çıkardığını görmek

Rüyada klozetten çamaşır çıkardığını görmek, senin gizli kalmış dertlerinden veya seni yoran yüklerinden sıyrılacağını haber verir. Bu rüya, ruhundaki ağırlıkların dışarı atılmasıyla gelen bir arınma sürecine işaret eder.

Eğer bu rüyada çıkardığın çamaşırlar temiz ise, bu durum dertlerin bitişiyle birlikte elde edeceğin pak bir kazancı ve aklanmış bir durumu gösterir. Ancak rüyanın mahiyeti, çıkardığın şeyin niteliği ve o anki hislerinle farklı yönlere evrilir.

Bu rüya, hayatının maddi ve manevi alanlarında bir hafifleme dönemine girdiğini fısıldar. Sıkıntıların geride kalmasıyla, zihnini meşgul eden meselelerin çözüme kavuşması ve üzerindeki baskının kalkması mümkündür.

Tuvalet veya kuyu gibi yerlerden çamaşır çıkardığını gördüğün rüya, seni bekleyen bir tehlikeden veya gizli bir tuzaktan kurtulup mal ve sıkıntıdan arınacağını söyler. Kuyu sembolü rüyada bir risk barındırsa da, oradan bir şey çıkarmak bu riskin etkisiz hale gelmesi demektir. Tıpkı bir düğümün çözülmesi gibi, seni kısıtlayan bağlar da çözülür.

Rüyada klozetten temiz çamaşır çıkardığını görmen, ferahlığın ve huzurun çok yakın olduğunu müjdeler. Çıkardığın şeyin temizliği, rüyanın hükmünü doğrudan bir kazanca ve gönül rahatlığına dönüştürür. Çünkü temizlik, rüyada gördüğün o yükün yerini lekesiz bir kazanca bırakması demektir.

İyi ki Varsınız

Çok teşekkür ediyorum sağolun ben çok korktum aydınlattığınız için çok teşekkürler ☺️

Serpil

Rüyada komşunun dövüldüğünü görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

Teşekkür eder saygılar sunarım değerli yorumunuz için.

mehmet

Rüyada bebeğin güldüğünü görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun. Selametle

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Allah razı olsun Rabbim dahada hayırlara çıkarsın inşallah

Münüre

Rüyada düğüne gittiğini görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

MEHMET

Rüyada kuyumcu görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.. Biraz huzursuz hissetmiştim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum..

Selma

Rüyada vefat eden ananeyi görmek

Allah sizden razı olsun. Tüm samimiyetim ile söylüyorum.Rabbim iki cihanda da yerinizi güzel eylesin.

Rüya gören

Rüyada ölmüş babanla gezdiğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.