Rüyada kol saati görmek hürriyet aile iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin gelişeceğine inanılır.
Rüyada kol saati görmek hürriyet aile çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.
Rüyada kuş görmek hürriyet aile heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet eder.
Rüyada at görmek hürriyet aile başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.
Rüyada kar görmek hürriyet aile kişinin içinin daralacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.
Rüyada ayakkabı görmek hürriyet aile şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.
Rüyada gazete görmek hürriyet aile bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.
Rüyada bıçak görmek hürriyet aile sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada yılan hürriyet girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.