Rüyada kütüphanede kavga ettiğini görmek

Kütüphanede kavga ettiğini görmek, senin ilim ve rehberlik aradığın bir meselede bir ayrılığa veya husumete işaret eder. Bu rüya, hakikat arayışının geçtiği zeminde bir kopuşun yaşanabileceğini söyler.

Eğer rüyanda bu kavgayı haklı bir sebeple yaşıyorsan, bu durum senin bir hakikati elde etmek için gereken yüzleşmeyi gerçekleştireceğine delalet eder. Ancak rüya, bu çatışmanın niteliğine göre hükmünü değiştirir. Zira kavgadaki duruşun, senin o ilmi veya rehberliği nasıl karşılayacağını belirler.

Bu rüya, zihninin ve niyetinin berraklaşması gereken bir dönemde, doğru bilgiye ulaşmak için bazı düşüncelerden veya kişilerden ayrılman gerektiğini hatırlatır. Eğer bu ayrılığı bir nizam içinde yaparsan, bu süreç senin için bir olgunlaşma vesilesi olur.

Kütüphanede sesli konuştuğunu gördüğün rüya, niyetlerinin artık gizlisi saklısı kalmayacak kadar açığa çıktığını gösterir. Sesin, rüyadaki bu niyetlerin birer ilmek gibi çözülüp görünür hale gelmesini sağlar. Çünkü sesli konuşmak, saklı kalan her şeyi gün yüzüne çıkarır. Bu durum, eğer niyetlerin dürüstse, çevrendeki insanlar nezdinde itibar kazanmana vesile olur.

İyi ki Varsınız

Tabir ile içim çok ferahladı, çok teşekkür ederim.

Seda Nur

Rüyada ölü kedi görmek

Teşekkür ederim hocam iyiki varsınız içimi ferahlattınız

Tülay Gülkokar

Rüyada terlik görmek

çok teşekkür ederim. içime su serptiniz ben olumsuz diye düşünmüştüm. Allah razı olsun

Ayşe

Rüyada evde fare ölüsü görmek

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Rabbim her daim hayırlısı ne ise onu nasip etsin🙏

Deniz

Rüyada bilezik verdiğini görmek

Çok teşekkür ederim rüya yorumunuz için. Allah her iki cihanda razı olsun sizden. 🤲🌻🌞

Kardelen

Rüyada ölmüş annenin yaralandığını görmek

Muhterem hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim..Amin inşallah. Dilinize sağlık.

MEHMET

Rüyada ölü akraba görmek

Allah sizden razı olsun. Tüm samimiyetim ile söylüyorum.Rabbim iki cihanda da yerinizi güzel eylesin.

Rüya gören

Rüyada ölmüş babanla gezdiğini görmek

Hocam çok teşekkür ederim. İlminize bereket. Yılan olunca bayağı tedirgin olmuştum..

ABDULLAH

Rüyada yılana dokunduğunu görmek

Teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırla olur inşallah

Yusuf

Rüyada eski sevgili görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için. Kavga olunca endişe etmiştim. Sağolunuz...

ABDULLAH

Rüyada kavga ettiğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.