Rüyada levrek balığı aldığını görmek

Rüyada levrek balığı almak, zahmetle elde edilecek bir kısmetin habercisidir. Bu rüya, emek verdiğin bir meselenin meyvesini toplama vaktinin yaklaştığını gösterir.

Eğer bu rüya sana zahmetli bir sürecin sonunda bir kazanç vaat ediyorsa, bu kısmetin kalıcı olması senin çabana bağlıdır. Bu rüya, rızkın sana bir ikram gibi değil, bir ter dökme sonucunda ulaşılacak bir hak gibi geleceğini fısıldar.

Bu rüya, hayatındaki maddi veya manevi kazanımların ancak sabır ve kararlılıkla yerli yerine oturacağına işaret eder. Kazandığın şeylerin bereketlenmesi, gösterdiğin dikkatle doğru bir ilmek gibi hayatına işlenecektir.

Rüyada levrek balığı satın aldığını görmek, rızkın sana ulaşması için bir bedel ödemen gerektiğini gösterir. Satın alma eylemi, rüyadaki kısmetin zahmetle elde edilecek olması hükmünü pekiştirir. Çünkü bir şeyi satın almak, onun için bir karşılık vermeyi gerektirir. Bu rüya, önüne çıkacak fırsatları değerlendirirken gereken maddi veya manevi yatırımı yapmaya hazır olman gerektiğini sana hatırlatır.

İyi ki Varsınız

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Rabbim her daim hayırlısı ne ise onu nasip etsin🙏

Deniz

Rüyada bilezik verdiğini görmek

İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Sağolun.

Elif

Rüyada şelale görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

ABDULLAH

Rüyada namazda ağladığını görmek

Teşekkür ederim inşallah tez zamanda olur tabirdeki haller Allaha emanet olunuz selametle

İpek Alar

Rüyada kan değiştirdiğini görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

mehmet

Rüyada kayınpeder görmek

Hayırlı yorumlarınız için tşkr ederim. Allah razı olsun sayın hocam.

Mehmet

Rüyada babanın mezarını görmek

Çok teşekkür ederim rüya yorumunuz için. Allah her iki cihanda razı olsun sizden. 🤲🌻🌞

Kardelen

Rüyada ölmüş annenin yaralandığını görmek

Cevapladığınız için çok müteşekkir oldum Allah razı olsun

Kübra

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.