Rüyada ölen kişiye bir şey verdiğini görmek

Rüyada ölen birine bir şey vermek, senin dünyanda bir bağ kurma ve tanışıklık halini sürdürme arzusuna işaret eder. Bu rüya, geçmişle veya artık yanında olmayan bir değerle aranda kurulan bir köprü niteliğindedir.

Eğer bu rüya senin için bir paylaşım halini alıyorsa, bu durum hayatındaki cömertliğin ve gönül zenginliğinin bir yansımasıdır. Ancak rüyadaki bu eylem, senin bir şeyi paylaşma niyetinin yönüne göre farklı hükümler taşır.

Bu rüya, senin manevi dünyanda eksik kalan bir düğümü çözmeye veya bir vefayı tamamlamaya işaret eder. Eğer bu sembol senin sosyal ilişkilerine ve gönül dünyana yansırsa, çevrendeki insanlara karşı takındığın tutumun bir meyvesini, yani samimiyetinin karşılığını alacağını müjdeler.

Rüyada ölmüş birine bir şey vermek veya ona ikram etmek, eğer bu eylemi içtenlikle yapıyorsan, senin ruhundaki bereketin ve cömertliğin bir göstergesidir. Bu rüya, gönlünü açmanın ve paylaşmanın getirdiği bir genişlemeyi simgeler. Çünkü ikram, bir bağ kurma aracıdır ve sen bu bağı sevgiyle beslediğinde bereket seninle olur. Acaba bu paylaşım, senin iç dünyandaki bir eksikliği mi tamamlıyor? Rüyanda sunduğun bu samimiyet, senin hayatındaki manevi kazançların bir ilmeği gibi seni daha huzurlu bir yere bağlar.

İyi ki Varsınız

Teşekkür ederim bu iyi dilekleriniz için :) Gerçekten site adına yakışır yorumda bulunuyor. Dilerim çok başarılı bir platform olursunuz.

Mehmet Akif

Rüyada kedi beslediğini görmek

Rüyamı yorumladığımız için teşekkür ederim düşüncelerden kurtuldum sayenizde

Huriye

Rüyada cinli ev görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

İnşallah rabbimin izniyle hayırlısı olur Allah sizdende razı olsun yorumunuz için teşekkür ederim

Ayten

Rüyada suyun bastığını görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Cevapladığınız için çok müteşekkir oldum Allah razı olsun

Kübra

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Dualarımızın kabul olması dileğiyle yorumunuz icin teşekkürler.

Ender

Rüyada duman çıktığını görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

mehmet

Rüyada kayınpeder görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada sure okuduğunu görmek

Allah razı olsun yorumu çok güzel Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah

Ayşegül

Rüyada çocuktan yardım istediğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.