Rüyada polise yumruk atmak huzurunun kaçacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.
Rüyada polise yumruk atmak kişinin sıkıntıların artacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.
Rüyada polise çay vermek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.
Rüyada polise görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine alamet eder.
Rüyada polise yakalanmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.
Rüyada polise sarılmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işaret etmektedir.
Rüyada polise yakalanmak nedir yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.
Rüyada polise ateş etmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulmaktadır.
Rüyada polise küfür etmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.