Rüyada salatalık almak ve yemek eşlerinin kapanacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yeni bir sayfa açacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalettir.
Rüyada pazardan salatalık almak sevgi dolu haberler alınacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine yorulur.
Rüyada salatalık turşusu almak şansın yüze güleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.
Rüyada manavdan salatalık almak bol dua edeceğine, afiyette olacağına işaret eder.
Rüyada küçük salatalık almak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulur.
Rüyada domates ve salatalık almak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.
Rüyada ölüden salatalık almak çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işarettir.
Rüyada ölü birinden salatalık almak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.
Rüyada yeşil salatalık almak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.