Rüyada saray sahibi olduğunu görmek

Rüyada saray sahibi olmak, senin toplum içindeki itibarının ve makamının yükselişine işaret eder. Bu rüya, sahip olduğun değerlerin ve kazandığın saygınlığın somut bir karşılık bulacağını haber verir.

Eğer bu rüyayı bir varlığa kavuşma arzusuyla görüyorsan, bu durum mevcut çabalarının seni daha yüksek bir mertebeye taşıyacağını gösterir. Bu yükseliş, karakterinin ve duruşunun çevren tarafından takdir edilmesiyle şekillenir.

Bu rüya, sosyal çevrende veya iş hayatında kuracağın yeni düzenin, sana daha geniş imkânlar ve saygın bir yer açacağını müjdeler. Mevki sahibi olmanın getireceği sorumlulukları dikkatle göğüslemen, bu yükselişi kalıcı kılar.

Rüyada sarayının olduğunu görmek veya bir saray satın aldığını görmek, halihazırda sahip olduğun veya kısa sürede erişeceğin bir gücün temsilidir. Bir şeyi satın almak veya ona sahip olmak, o gücü kontrol altına almayı ve onun meyvelerinden yararlanmayı sağlar. Bu nedenle bu rüyalar, sana sunulacak bir imkânın veya elde edeceğin bir başarının meyvelerini toplama vaktinin geldiğini gösterir.

Eğer rüyanda saray yaptırdığını görüyorsan, bu durum kendi emeğinle ve sıfırdan inşa edeceğin bir itibarın habercisidir. Bir yapı inşa etmek, temeli sağlam bir makam kurmak demektir. Bu yüzden rüyan, kendi yeteneklerinle yükselip kalıcı bir mevki elde edeceğini söyler.

İyi ki Varsınız

Hay dilinize sağlık. Kavga olunca tedirgin olmuştum. Allah razı olsun.

MEHMET

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

MEHMET

Rüyada tırnak görmek

Dualarımızın kabul olması dileğiyle yorumunuz icin teşekkürler.

Ender

Rüyada duman çıktığını görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Hocam çok teşekkür ederim. İlminize bereket. Yılan olunca bayağı tedirgin olmuştum..

ABDULLAH

Rüyada yılana dokunduğunu görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için. Kavga olunca endişe etmiştim. Sağolunuz...

ABDULLAH

Rüyada kavga ettiğini görmek

Allah razı olsun yorumu çok güzel Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah

Ayşegül

Rüyada çocuktan yardım istediğini görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.